Skip to content
AAN DE SLAG MET SCRUM

Een uitmuntende leerervaring voor degene die hun projectbeheer en samenwerking willen verbeteren.

Onze Scrum-trainingen, onder de vleugels van De Organisatie Veranderaars, bieden een gestructureerde en praktische benadering om teams te helpen bij het omarmen van de Scrum-methodologie.

tacs scrum
Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met Scrum. Dit vraagt ook om meer begeleiding van medewerkers die daarmee gaan werken. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met De Organisatie Veranderaars, gespecialiseerd in Scrum en Agile werken. Door deze samenwerking kunnen we jouw teams trainen en Scrum masters en Product Owners opleiden en begeleiden. 
Nog niet bekend met Scrum? De Organisatie Veranderaars heeft daar een uitgebreide uitleg over geschreven:

Training Dit is Scrum


De training “Dit is Scrum” is een mooi startpunt om met jouw team aan de slag te gaan.  Deze informatieve en vooral interactieve training, geeft teams de handvatten die ze nodig hebben om echt met Scrum aan de slag te gaan. Benieuwd naar deze training of direct inschrijven?


Training Product Owner


Maak ideeën tastbaar en realiseer echte waarde. Als Product Owner beheer je het product. Jij zorgt ervoor dat het team echte waarde kan toevoegen voor jouw klant. Maar hoe doe je dat? Een rol die steeds belangrijker wordt, maar waar nog weinig mensen echt goed in bedreven zijn. Deze training Product Owner brengt daar verandering in!

Training Scrum Master

“Dit is Scrum” is een mooi startpunt om jouw teams bekend te maken met Scrum.  Deze informatieve en vooral interactieve training, geeft jouw teams de handvatten die ze nodig hebben om echt met Scrum te gaan werken. Benieuwd naar deze training of direct inschrijven?

Tacs en De Organisatie Veranderaars

Als detacheerder en partner in werving en selectie binnen de IT komen wij met veel klanten in aanraking waar met Scrum gewerkt wordt. Wij zien hier grote verschillen in kwaliteit van implementatie. Dit heeft uitwerking op het resultaat, maar ook de medewerker tevredenheid. Een gat tussen kennis en implementatie met grote gevolgen.

Met De Organisatie Veranderaars hebben we een partner gevonden die helpt dit gat te vullen. De trainingen van De Organisatie Veranderaars sluiten goed aan bij de behoeften van onze klanten. De waarden van De Organisatie Veranderaars sluiten weer goed aan bij onze waarden:
de mens is de belangrijkste succesfactor binnen organisaties.
Ontdek meer over de waarden en werkwijze van De Organisatie Veranderaars via hun website!

logo