Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met Scrum. Dit vraagt ook om meer begeleiding van medewerkers die daarmee gaan werken.

Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met FindingPurpose. Gespecialiseerd in Scrum en Agile werken. Door deze samenwerking kunnen we jouw teams trainen en Scrum masters en Product Owners opleiden en begeleiden.

Let Op: donderdag 31-07-2023 en vrijdag 01-08-2023 geven wij weer trainingen. Er zijn nog enkele stoelen over! 

finding purpose

Nog niet bekend met Scrum? FindingPurpose heeft daar een uitgebreid thema van gemaakt:

Training Dit is Scrum

De training "Dit is Scrum" is een mooi startpunt om met je team aan de slag te gaan.  Deze informatieve en voor actieve training, geeft jouw teams de handvatten die ze nodig hebben om echt met Scrum aan de slag te gaan. Benieuwd naar deze training of direct inschrijven?

 

Training Product Owner

Maak ideeën tastbaar en realiseer echte waarde. Als Product Owner beheer je het product. Jij zorgt ervoor dat het team echte waarde kan toevoegen voor de klant. Maar hoe doe je dat? Een rol die bij steeds meer bedrijven belangrijk wordt, maar waar nog weinig mensen echt goed in bedreven zijn. De training Product Owner brengt daar verandering in!

Training Scrum Master

Scrum en Agile werken alleen als mindset van de organisatie goed is. Als Scrum Master help je de organisatie en jouw team deze mindset te ontwikkelen en daarnaar te handelen. Geen eenvoudige taak. Daarom leer je in de training Scrum Master niet alleen de theorie, maar ook de praktische kant.

 

Tacs en FindingPurpose

Als detacheerder en partner in werving en selectie binnen de IT komen wij met veel klanten in aanraking waar volgens Scrum werkwijze gewerkt wordt. Wij zien hier grote verschillen in kwaliteit van implementatie. Dit heeft uitwerking op het resultaat, maar ook de medewerkerstevredenheid. Een gat tussen kennis en implementatie met grote gevolgen.

Met FindingPurpose hebben we een partner gevonden die helpt dit gat op te vullen. De trainingen van FindingPurpose sluiten goed aan bij de behoeften van onze klanten. De waarden van FindingPurpose sluiten weer goed aan bij onze waarden:
de mens is de belangrijkste succesfactor binnen organisaties.

Ontdek meer over de waarden en werkwijze van FindingPurpose via hun website!

 

zelfsturing