Skip to content
TACS & OVERHEID

Binnen TACS bestaat een officiële
afdeling genaamd TACS-Overheid.

Het voornaamste doel is het bemiddelen van goed gekwalificeerde medewerkers voor de overheid en semi-overheid, met de focus op detachering.

tacs overheid
Deze overheids-tak is een zeer succesvolle afdeling naast de bestaande ICT dienstverlening met meer dan 50 eigen medewerkers. Omdat de markt tegenwoordig vele ZZP’ers kent hebben wij ook veel zelfstandigen onder contract. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Nationale Politie, COA’s, Ministeries en RVB.
TACS is NEN 4400-1 gecertificeerd, wat een teken is van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze certificering onderstreept onze professionaliteit en garandeert dat we werken volgens de hoogste standaarden, vooral als het gaat om de dienstverlening aan ZZP’ers. Kortom, u bent bij ons in goede handen! 

Openstaande vacatures

ETHISCHE CODE

De mens is de belangrijkste succesfactor binnen elke organisatie.

Goed zaken doen is het respecteren van elkaars belangen. Liggen die op één lijn, dan loopt alles als een geoliede machine. Maar als één partij zijn eigen belang laat prevaleren, ontstaan er problemen.

TACS zal nooit uit eigenbelang een “verkeerd” aanbod doen, een samenwerking verbreken of een medewerker terugtrekken vanwege betere tarifering elders. Conflicten zijn nooit volledig uit te sluiten maar de ervaring leert ons dat respect en integer handelen op den duur het altijd winnen van kortzichtig winstbejag.

Voor meer informatie kunt u direct een mail sturen naar: sales@tacs-overheid.nl

We zijn actief voor o.a. de volgende instanties:
im_overheid__rvb-300x107
im_overheid_coa
image 5
im_overheid_knaw-300x107
im_overheid_ilt-300x107
im_overheid_lnv
im_overheid_ezk