Skip to content
NewCare

Uw partner in kwalitatieve zorgdetachering

Bent u op zoek naar hoogwaardige zorgprofessionals die uw team kunnen versterken? Bij NewCare begrijpen we de uitdagingen waarmee zorginstellingen in Nederland worden geconfronteerd, en we zijn er nu om u te helpen!

newcare2

Onze toewijding


Bij NewCare zijn we toegewijd aan het leveren van kwalitatieve zorgdetachering op maat.
Wij geloven dat de sleutel tot succes ligt in het matchen van getalenteerde professionals
met de behoeften van uw organisatie. Onze pool van zorgspecialisten is zorgvuldig
geselecteerd op basis van ervaring, competenties en passie voor de zorg.
newcare

Waarom NewCare?

Onze toegevoegde waarde
Gepersonaliseerde Matching: Wij begrijpen dat elke zorginstelling uniek is. Ons team van ervaren recruiters zorgt voor een nauwkeurige match tussen uw behoeften en de vaardigheden van onze professionals.
Kwaliteit en Ervaring: Onze zorgprofessionals zijn hoog opgeleid en hebben uitgebreide ervaring in diverse zorgsettingen. Ze zijn klaar om naadloos in uw team te integreren. 
Flexibiliteit: Wij bieden flexibele detacheringsopties, aangepast aan de specifieke eisen van uw organisatie. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, projectmatige ondersteuning of structurele versterking, wij hebben de oplossing.
Continue Ondersteuning: Ons commitment stopt niet na de plaatsing. Wij zorgen voor voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat zowel uw team als onze professionals succesvol samenwerken.
Onze diensten
Verpleegkundigen Detachering
Verzorgende 3 IG Detachering
Medisch Specialisten Detachering
Paramedici Detachering
Zorgmanagement Detachering
Overige Detachering (IT, Faciliterend)

Neem contact met ons op


Ontdek wat NewCare voor uw zorginstelling kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Tacs-1022