Skip to content
Over TACS

De mens is de belangrijkste succesfactor binnen organisaties.

Bij TACS leveren wij ICT-capaciteit op maat, met de mens centraal

Tacs-7962
ICT Capacity on Demand

Uw Partner in ICT Detachering en Specialisaties

TACS Informatisering B.V., gevestigd in Hilversum met vestigingen in Amstelveen en Eindhoven, is al sinds 1992 een professioneel en solide detacheringsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het tijdelijk uitlenen van hoogwaardige ICT-specialisten. Onze werkwijze is gebaseerd op gunning en vertrouwen. Hoewel wij uitblinken in detachering, leveren wij ook met passie mensen voor een vast dienstverband of een combinatie daarvan. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, wat ons in staat stelt elk specialisme te leveren. Met dit zorgvuldig opgebouwde netwerk van relaties en specialisten streven we ernaar de perfecte match te maken tussen vraag en aanbod in de altijd dynamische ICT-markt. ICT bewijst dagelijks haar belang en is onlosmakelijk verbonden met strategie, bedrijfsvoering, kennis en ondernemerschap. Deze factoren vragen allemaal om kwaliteit op de juiste plaats en op het juiste moment. Bovendien biedt TACS alle mogelijke opleidingen en ruimte om jezelf snel en trefzeker te ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar leuke collega’s om ons team te versterken en we helpen je graag om de volgende stap in je carrière te zetten.

Detachering

Nauwkeurige Inzet: Ontdek Onze Detacheringsdienst

Werving en Selectie

Talentvolle Matches: Ontdek Onze Werving & Selectie Service

ZZP

Zelfstandige ICT-Oplossingen: Ontdek Onze ZZP Dienst

Contract-to-Permanent

Naadloze Overgang: Ontdek Onze Contract-to-Permanente Optie

Laat onze expertise jouw ICT-carrière
naar het volgende niveau brengen

Onze diensten

TACS Informatisering B.V. is meer dan een detacheringsbedrijf. Met een uitgebreid netwerk van relaties en specialisten streven we naar de perfecte match tussen vraag en aanbod in de hectische ICT-markt. ICT is essentieel voor strategie, bedrijfsvoering en kennis. 

TACS & GOEDE DOELEN

Samen met geweldige medewerkers delen we voorspoed met medemens en dieren.

Bij TACS verbinden we ICT-talent niet alleen met banen, maar ook met een doel. Elke plaatsing is een stap dichter bij het maken van een verschil. Ontdek de goede doelen die wij vol passie ondersteunen.
Senior Women with Gentle Smile
Alzheimer Nederland

Dementie Ondersteuning en Onderzoek

TACS vindt ondersteuning voor mensen met dementie erg belangrijk. Daarom is zij trots op haar steun aan Alzheimer Nederland voor een betere toekomst.

aap
Stichting AAP

Een Toekomst voor Dieren

TACS waardeert en ondersteunt Stichting AAP omdat zij gelooft in hun missie om het welzijn van exotische dieren te verbeteren. Samen maken we een verschil.

Alpe dhuzes goede doel foto
Alpe d’HuZes

Onderzoek tegen kanker

TACS ziet het belang van onderzoek tegen kanker en staat achter het motto van Alpe d’HuZes “opgeven is geen optie”.

mont ventoux tegen kanker goede doel foto
Stichting Groot Verzet

Groot verzet tegen kanker

TACS doneert graag mee aan de helden die de genadeloze Mont Ventoux berg beklimmen. Zij gaan deze uitdaging aan om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding en andere lokale initiatieven.

Wil je contact met ons?

mail of bel Rina Hooijkaas

Tacs-1013 cropped