ICT CAPACITY ON DEMAND

TACS Informatisering B.V. is al 32 jaar een professioneel detacheringsbedrijf, die gespecialiseerd is in het tijdelijk uitlenen van hoogwaardige IT specialisten. Hetgeen niet wegneemt dat TACS ook mensen levert voor een vast dienstverband of een combinatie daarvan. TACS Informatisering B.V. is uitstekend in staat elk specialisme te leveren door haar grote netwerk dat ze heeft opgebouwd. Met dat zorgvuldig opgebouwd netwerk van relaties en specialisten probeert zij steeds weer de match te maken tussen vraag en aanbod en de hectische IT markt die altijd in beweging is. ICT bewijst dagelijks haar belang en is onlosmakelijk verbonden met strategie, bedrijfsvoering, kennis en ondernemerschap. Kortom allemaal ingrediënten die vragen om kwaliteit op de juiste plaats, op het juiste moment. TACS helpt u graag een volgende stap te zetten!

ONZE DIENSTEN

DETACHERING

Detacheren is het in- en verhuren van tijdelijk personeel. Vaak gebeurt dit op basis van overeenkomsten (Mantelovereenkomst en Deelcontract). Het detacheringsbureau heeft eigen personeel in dienst, huurt deze in van een collega detacheringsbureau of huurt ZZP'ers . Omdat het detacheringsbureau de opdrachtnemer is, loopt het detacheringsbureau in gevallen van eigen personeel de werkgeversrisico’s bij ziekte (doorbetaling van het loon) en bij ontslag (ontslagvergoeding), de eindklant niet. Detachering is één van de veilige opties voor het inlenen van tijdelijk personeel, dit geldt ook voor de gedetacheerde.

WERVING EN SELECTIE

Werving en selectie, ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in opdracht van een opdrachtgever. De praktijk toont dat werving en selectie voor vaste aanstelling hier het meest voorkomend is. Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven.

De IT is een dynamische wereld waarin de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Dit zorgt voor een turbulente arbeidsmarkt waarbij de gemiddelde IT-functie nog nauwelijks een statische functieomschrijving heeft. Als specialist in ons vakgebied zijn wij uitstekend in staat om trends te herkennen.

CONTRACT-TO-PERMANENT

Contract to Permanent, oftewel een DetaVast-constructie, detacheringsovereenkomst met overname, is een inmiddels al bekende vorm van detacheren waarbij het traditionele detacheren wordt gecombineerd met werving en selectie. Een opdrachtgever of inlener sluit een detacheringsovereenkomst af waarbij de ingehuurde medewerker al van begin af aan de arbeidscondities van de opdrachtgever of inlener kent als ware hij direct in dienst is van de opdrachtgever of inlener. Verder is in de detacheringsovereenkomst vastgelegd dat de medewerker na de periode van detachering de intentie heeft om in dienst te treden van de opdrachtgever of inlener, indien beide partijen (kandidaat en opdrachtgever) met elkaar klikken.

TACS SOLUTIONS

TACS Informatisering B.V. bundelt sinds jaren haar krachten met TACS Solutions, daardoor is het het Low Code Platform van Outsystems beschikbaar gesteld voor haar opdrachtgevers. TACS Informatisering B.V. beschikt sinds 1991 over een uitgebreid netwerk van loyale, high-end ICT experts. Zij levert detacheringsoplossingen en vult vaste posities in. TACS Informatisering B.V. is uw partner voor ICT projecten. We onderscheiden ons door bij de teamsamenstelling niet uit te gaan van beschikbaarheid maar altijd “the best fit” aan te bieden.

ONZE PARTNERS

TACS werkt samen met een aantal partners die voor haar klanten het verschil kunnen maken. Ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf tot groot zakelijke internationale ondernemingen.

De partners van TACS ondersteunen bij het adequaat leveren van de juiste personele diensten in het ICT segment en alle oplossingen daaromtrent zoals bijvoorbeeld virtualisatie, beheer, mobile, software en applicatie-ontwikkeling. Daarnaast zijn wij ook in het hoogkader inzetbaar, hierbij te denken aan change- en/of projectmanagement.

Onze partners zijn verenigd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Portugal en de Verenigde Staten. Wilt u partner van TACS worden? Neem direct contact met ons op