Skip to content
HET BEGIN VAN VAST SUCCES

Jouw toekomst, onze prioriteit

In de hedendaagse competitieve ICT-markt is het vinden van het juiste talent cruciaal voor het lange termijn succes van elke organisatie. Bij TACS geloven we dat elk bedrijf uniek is, en dat vereist een op maat gemaakte benadering van werving en selectie. We kijken verder dan alleen vaardigheden en ervaring. We zoeken naar professionals die niet alleen technisch capabel zijn, maar die ook passen binnen de cultuur en visie van een bedrijf.

Of u nu net begint aan uw carrière of op zoek bent naar de volgende uitdagende rol, TACS is hier om u te verbinden met de perfecte kansen in de ICT-sector.

Tacs-7692

Werving en selectie is het recruteren voor posities in een vast dienstverband en daarmee dus een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, wat betekent dat er geen vooraf vastgestelde einddatum is. Bedrijven hanteren tegenwoordig echter steeds vaker eerst een jaarcontract, waarop een contract voor onbepaalde tijd volgt. Het biedt werknemers zekerheid en stabiliteit, omdat zij weten dat hun positie voor de lange termijn is. Daarnaast biedt een vaste aanstelling vaak meer voordelen zoals doorgroeimogelijkheden, bijscholing en soms ook extra arbeidsvoorwaarden. Voor organisaties betekent het aannemen van iemand in een vast dienstverband een langetermijninvestering in hun personeel. Het geeft hen de zekerheid van een stabiel team en vermindert het verloop en de wervingskosten op de lange termijn. Bovendien bevordert het de binding van werknemers met het bedrijf, wat kan resulteren in een hogere betrokkenheid en productiviteit.

In de dynamische wereld van de ICT, waar vaardigheden en kennis essentieel zijn, is het cruciaal om betrouwbare teamleden te hebben die zich op de lange termijn aan een organisatie binden. Met onze expertise in werving en selectie streven wij ernaar om de perfecte match te vinden, zodat zowel organisaties als professionals kunnen profiteren van de voordelen van een vast dienstverband.

X Copy of Tacs-7800
Een Toekomst vol Mogelijkheden

Samen Bouwen aan ICT-Succes

Onze missie

Onze Missie

Bij TACS begrijpen we dat een duurzame carrière meer vereist dan alleen een functieomschrijving. Onze missie in werving & selectie is om dieper te graven, om de essentiële verbinding te vinden tussen een individu en een organisatie. We streven ernaar om de brug te zijn tussen talent en kansen, en zo blijvende partnerschappen te vormen die zowel de professional als de onderneming naar grotere hoogten tillen.

Ander talentbeheer door TACS

TACS Informatisering B.V. is meer dan een detacheringsbedrijf. Met een uitgebreid netwerk van relaties en specialisten streven we naar de perfecte match tussen vraag en aanbod in de hectische ICT-markt. ICT is essentieel voor strategie, bedrijfsvoering en kennis. 

Detachering

Nauwkeurige Inzet: Ontdek Onze Detacheringsdienst

Contract-to-Permanent

Naadloze Overgang: Ontdek Onze Contract-to-Permanente Optie

ZZP

Zelfstandige ICT-Oplossingen: Ontdek Onze ZZP Dienst

Werving en Selectie

Talentvolle Matches: Ontdek Onze Werving & Selectie Service

Wil je contact met ons?

mail of bel Rina Hooijkaas

Tacs-1013 cropped