Skip to content
Detachering: Tijdelijke Toptalenten

Waar flexibiliteit en expertise samenkomen

In de dynamische wereld van ICT is flexibiliteit een sleutelwoord. Detachering biedt organisaties de mogelijkheid om snel en efficiënt te reageren op veranderende behoeften, zonder in te boeten aan kwaliteit of expertise.

Bij TACS begrijpen we de unieke eisen van de ICT-sector en zorgen we ervoor dat onze klanten toegang hebben tot de beste tijdelijke professionals in het veld. Of het nu gaat om een kortlopend project of een langetermijn verplichting, wij vinden het perfecte talent dat past bij de specifieke vereisten van onze eindklanten.

Tacs-7883

Detachering betreft het tijdelijk uitlenen van personeel aan organisaties. Hierbij worden vaak specifieke overeenkomsten gebruikt, zoals Mantelovereenkomsten en Deelcontracten. Een detacheringsbureau kan personeel in dienst hebben, maar kan ook specialisten of ZZP’ers van andere bureaus inzetten. Voor organisaties betekent dit een betrouwbare keuze met flexibiliteit zonder bijkomende risico’s, aangezien het bureau de voornaamste werkgeversrisico’s draagt. Voor de gedetacheerde werknemer biedt het de kans om diverse ervaringen op te doen bij verschillende opdrachtgevers, meer flexibiliteit in werkzaamheden en vaak een goede balans tussen werk en privé. Bovendien kan detachering een springplank zijn naar een vaste functie.

X Copy of Tacs-7836
Toewijding aan Tijdelijk Talent

Visie voor Flexibele Groei

Onze missie

Onze Missie

Bij TACS begrijpen we de unieke eisen en flexibiliteit die detachering met zich meebrengt. Onze missie is om bedrijven te verbinden met het beste tijdelijke ICT-talent, precies wanneer ze het nodig hebben. Wij geloven dat de juiste persoon op het juiste project een ongeëvenaarde waarde kan toevoegen, en we zijn er om die perfecte match te faciliteren.

Talentbeheer door TACS

TACS Informatisering B.V. is meer dan een detacheringsbedrijf. Met een uitgebreid netwerk van relaties en specialisten streven we naar de perfecte match tussen vraag en aanbod in de hectische ICT-markt. ICT is essentieel voor strategie, bedrijfsvoering en kennis. 

Contract-to-Permanent

Naadloze Overgang: Ontdek Onze Contract-to-Permanente Optie

Werving en Selectie

Talentvolle Matches: Ontdek Onze Werving & Selectie Service

ZZP

Zelfstandige ICT-Oplossingen: Ontdek Onze ZZP Dienst

Detachering

Nauwkeurige Inzet: Ontdek Onze Detacheringsdienst

Wil je contact met ons?

mail of bel Rina Hooijkaas

Tacs-1013 cropped