Skip to content
HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN

Stapsgewijze Toewijding

Deta-vast combineert de flexibiliteit van detachering met de zekerheid van een vaste aanstelling. Bij TACS erkennen we de unieke voordelen van deze aanpak. Het stelt professionals in staat om een organisatie grondig te leren kennen, zich in te zetten voor projecten op korte termijn en tegelijkertijd vooruit te kijken naar een langdurig partnerschap.

Voor bedrijven biedt het een kans om talent te evalueren in real-world scenario’s, zekerheid te bieden en een soepele overgang naar een vast contract. Met deta-vast vormen we samen de toekomst van werk in de ICT-sector.

Tacs-7592

In de snel veranderende wereld van ICT is het essentieel voor bedrijven om zich flexibel op te stellen. Hierbij biedt de deta-vast constructie, een combinatie van ‘detachering’ en ‘vast contract’, een uitstekende oplossing. De medewerker start binnen dit model onder een detacheringsovereenkomst. Dit geeft zowel de opdrachtgever als de medewerker de kans om gedurende een bepaalde periode elkaars werkwijze, cultuur en vaardigheden te verkennen, zonder de druk van een direct vast contract. Voor de ICT-professional betekent dit een gelegenheid om zich te verdiepen in nieuwe technologieën en bedrijfsculturen. En gezien de dynamiek in de ICT-sector, kan dit bijdragen aan een waardevolle diversiteit in ervaring.

Vanaf het begin is het de intentie dat na deze tijdelijke periode een vaste aanstelling volgt. Hierbij is het cruciaal dat er een wederzijdse klik is tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Zo profiteert de opdrachtgever van de zekerheid van een getalenteerde en ingewerkte medewerker voor de lange termijn, terwijl de medewerker geniet van de stabiliteit van een vaste positie. Het deta-vast model combineert daarmee het beste van beide werelden: de flexibiliteit en kennismaking van detacheren met de zekerheid en continuïteit van een vaste baan.

Tacs-7475
Bruggen bouwen

Toekomstgericht flexibel

Onze missie

Onze Missie

Bij TACS begrijpen we dat zowel bedrijven als ICT-professionals zoeken naar zekerheid en flexibiliteit. Onze missie met de deta-vast constructie is om een solide brug te vormen tussen tijdelijke en permanente aanstellingen. Wij streven ernaar om de perfecte overgang te faciliteren waarbij professionals de kans krijgen zich volledig te integreren, te leren en te groeien binnen een organisatie voordat ze zich vastleggen.

Ander talentbeheer door TACS

TACS Informatisering B.V. is meer dan een detacheringsbedrijf. Met een uitgebreid netwerk van relaties en specialisten streven we naar de perfecte match tussen vraag en aanbod in de hectische ICT-markt. ICT is essentieel voor strategie, bedrijfsvoering en kennis. 

Detachering

Nauwkeurige Inzet: Ontdek Onze Detacheringsdienst

Werving en Selectie

Talentvolle Matches: Ontdek Onze Werving & Selectie Service

ZZP

Zelfstandige ICT-Oplossingen: Ontdek Onze ZZP Dienst

Contract-to-Permanent

Naadloze Overgang: Ontdek Onze Contract-to-Permanente Optie

Wil je contact met ons?

mail of bel Rina Hooijkaas

Tacs-1013 cropped