Skip to content
ZZP binnen de ICT

Uw zelfstandige reis, onze ondersteuning

In de dynamische wereld van ICT kiezen steeds meer professionals voor de flexibiliteit en autonomie die ZZP biedt. De reis naar zelfstandigheid kan echter complex en uitdagend zijn. Bij TACS begrijpen we deze uitdagingen en bieden we een helpende hand. Van de eerste stappen in de wereld van het ondernemerschap tot de fijne kneepjes van regelgeving en administratie, wij staan naast u bij elke stap.

Tacs-7475

Zelfstandige zonder personeel (ZZP) is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden binnen de ICT-sector. Het biedt professionals de vrijheid om zelfstandig opdrachten aan te nemen, hun expertise te verkopen en hun eigen carrièrepad te bepalen.

Echter, de overgang naar ZZP kan, zeker in het begin, uitdagingen met zich meebrengen. Dat is waar TACS in beeld komt. Wij erkennen de unieke kansen én uitdagingen die gepaard gaan met ZZP binnen de ICT-wereld. Met onze expertise en ervaring staan we klaar om ICT-professionals te begeleiden bij elke stap die zij maken in de ZZP-reis. Of het nu gaat om de initiële registratie bij de Kamer van Koophandel, het navigeren van de belastingdienst, het opzetten van professionele facturatie, of het begrijpen van specifieke regelgeving zoals de AVG wetgeving; TACS is er om te ondersteunen. 

Daarnaast is het hebben van de juiste verzekeringen essentieel voor elke ZZP’er. TACS kan adviseren over welke verzekeringen relevant zijn en hoe u deze het beste kunt regelen. Bovendien is onze NEN4400-1 certificering een teken van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze certificering onderstreept onze professionaliteit en garandeert dat we werken volgens de hoogste standaarden, ook als het gaat om de dienstverlening aan ZZP’ers.

Als u overweegt de overstap naar ZZP te maken, of als u al zelfstandige bent maar op zoek bent naar deskundige ondersteuning, laat TACS dan uw betrouwbare partner zijn. Samen zetten we de volgende stap naar uw zelfstandige toekomst.

Tacs-8525
Zelfstandigheid binnen Handbereik

TACS: Uw Steunpilaar op het Pad naar ZZP

Onze missie

Onze Missie

Onze missie is om ICT-professionals te begeleiden en te ondersteunen in hun streven naar zelfstandigheid. In de wereld van ZZP zijn er vele uitdagingen, van administratie tot regelgeving. Wij streven ernaar deze overgang zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken, zodat onze kandidaten zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: innoveren en creëren in de ICT-wereld.

 

Ander talentbeheer door TACS

TACS Informatisering B.V. is meer dan een detacheringsbedrijf. Met een uitgebreid netwerk van relaties en specialisten streven we naar de perfecte match tussen vraag en aanbod in de hectische ICT-markt. ICT is essentieel voor strategie, bedrijfsvoering en kennis. 

Detachering

Nauwkeurige Inzet: Ontdek Onze Detacheringsdienst

Contract-to-Permanent

Naadloze Overgang: Ontdek Onze Contract-to-Permanente Optie

Werving en Selectie

Talentvolle Matches: Ontdek Onze Werving & Selectie Service

ZZP

Zelfstandige ICT-Oplossingen: Ontdek Onze ZZP Dienst

Wil je contact met ons?

mail of bel Rina Hooijkaas

Tacs-1013 cropped