Skip to content
Talentmanagement bij TACS

Het ontdekken en ontwikkelen van ICT-expertise

In de snel groeiende wereld van ICT is talent het kloppende hart van elke succesvolle onderneming. Bij TACS erkennen we het immense potentieel van elk individu en streven we ernaar dit potentieel optimaal te benutten. Ons talentbeheer is niet alleen gericht op het vinden van de juiste professionals voor de juiste rollen, maar ook op het voeden en ontwikkelen van deze talenten om hen te helpen groeien binnen de organisatie. Zo zorgen we samen voor een toekomst waarin zowel het talent als onze partners en klanten floreren.

Tacs-8365

Detachering

Nauwkeurige Inzet: Ontdek Onze Detacheringsdienst

Werving en Selectie

Talentvolle Matches: Ontdek Onze Werving & Selectie Service

ZZP

Zelfstandige ICT-Oplossingen: Ontdek Onze ZZP Dienst

Contract-to-Permanent

Naadloze Overgang: Ontdek Onze Contract-to-Permanente Optie

Hoe doet TACS dat?

De Kunst van de Ideale Match

In de complexe wereld van ICT-recruitment gaat het niet alleen om het vinden van een kandidaat, maar om het vinden van dé juiste kandidaat. Bij TACS benaderen we talentmanagement op een holistische manier. Of het nu gaat om tijdelijke posities (detachering), permanente rollen (werving & selectie), of de overgang van tijdelijk naar vast (deta-vast), ons proces is zorgvuldig afgestemd op de unieke behoeften van zowel de kandidaat als de werkgever.

Door de tijd te nemen om zowel de technische vaardigheden als de persoonlijke fit van een kandidaat te begrijpen, streven we naar matches die leiden tot duurzame relaties en een verrijking voor de ICT-sector. Gedreven door een diep inzicht in de markttrends en technologische ontwikkelingen, streven wij bij TACS naar excellentie in elke fase van het recruitmentproces.

Wil je contact met ons?

mail of bel Rina Hooijkaas

Tacs-1013 cropped