Skip to content

Meewerkend Projectmanager IT | 1568

Opleidingsniveau: MBO
Onze referentie: 1568

Salaris

€ 4.000+ p/m

Locatie

Den Haag

Soort Contact:

Vast contract (uitzicht op)

Branche:

ICT

Gewenst aantal uren

37 t/m 40 uur

Vakgebied(en)

Management

Vaste aanstelling | Den Haag | Fulltime – 40 uur

Bedrijfsomschrijving:
De klant, een wereldwijd toonaangevend automobielbedrijf, heeft een dynamisch en hoogwaardig ondersteuningscentrum voor Nederlandse aangesloten dealers en voorziet deze van essentiële automatiseringsoplossingen. Het Support Center werkt met een team van ervaren IT-professionals die zich dagelijks inzetten voor het bieden van hoogwaardige ondersteuning en service. Binnen het Support Center is er een speciaal team van experts dat verantwoordelijk is voor het bieden van support en beheer op het dealer managementsysteem, evenals andere belangrijke systemen die door dealers worden gebruikt. Met hun diepgaande kennis en ervaring zorgen zij ervoor dat dealers altijd kunnen vertrouwen op een soepel werkende IT-infrastructuur.

Naast het bieden van support, neemt het Support Center ook de leiding in projectontwikkeling om de systemen voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van de automotive-sector en dealers. Ze zijn toegewijd aan het leveren van geavanceerde IT-oplossingen die naadloos aansluiten op de digitale transformatie die momenteel plaatsvindt in de branche. Wij zijn op zoek naar iemand die zijn mouwen opstroopt en de volledige projecten onder zijn of haar hoede neemt.

Functie omschrijving:
Als Meewerkend Projectmanager maak je deel uit van een team op de afdeling ICT Operations, bestaande uit 25 collega’s met diverse specialisaties. Je werk bestaat uit het inventariseren van de IT behoefte bij de dealers en deze wensen omzetten in resultaat. Dit kunnen verbeteringen zijn in hardware, software en complete IT omgevingen bij de dealers. Hierbij speelt communicatie en empathie een heel belangrijke rol. Om de klant volledig van dienst te zijn verwachten wij dat je zelf ook software kunt installeren, implementeren en inrichten naar wens. Dit is essentieel voor deze functie. Daarnaast verwachten wij dat je kunt budgetteren, kunt plannen en mensen aansturen.

Jouw taken omvatten onder andere:

· Inventariseren van problemen en/of aandragen oplossingen.

· Leid IT-projecten vanaf het prille begin tot volledige implementatie en adoptie.

· Analyseer bedrijfsprocessen nauwlettend en vertaal deze in verbeteringen van systemen en andere IT-oplossingen bij dealers.

· Voer constructieve dialogen met zowel interne als externe belanghebbenden om behoeften en mogelijkheden helder in kaart te brengen.

· Excelleer in het managen van stakeholders en stuur het adoptieproces bij veranderingen met overtuiging aan.

· Maakt budgetten klaar en presenteert dit aan de CEO

· Communicatie met alle dealers die gebruik maken van de systemen

· Zit zelf ook achter de knoppen. Dus je hebt aardig wat kennis van diverse MS systemen en applicaties.

Functie details:

· De verwachte startdatum is z.s.m.

· 30 vakantiedagen

· Hybride werken is mogelijk

· Een goed pensioen inclusief de bijbehorende verzekeringen (ANW-hiaat, WIA), leuke bedrijfsactiviteiten en bedrijfsfitness/fietsplan.

· Een salaris tussen € 4.000,- € 5.500,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en kunde

· 8% vakantietoeslag o.b.v. bruto jaarsalaris

· Een eindejaarsuitkering

· De organisatie voorziet goede arbeidsvoorwaarden

· De organisatie biedt mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s

· Fietsplan of reiskostenvergoeding

Naar wie zijn wij opzoek:
Wij zoeken iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, iemand met een resultaatgerichte instelling en je bent stressbestendig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je flexibel en kun je zowel zelfstandig alsmede in teamverband werken. Je werkt gestructureerd en planmatig, en vastleggen/documenteren van je werkzaamheden is voor jou vanzelfsprekend. Je bent technisch goed onderlegt en je runt zelf de installaties en applicaties samen met je collega’s.

Functie vereisten:

· Een MBO/HBO werk en denk niveau

· 2+ jaar werkervaring in een soortgelijke functie

· Aantoonbare kennis van IT hardware, netwerken en/of routing protocollen (TCP-IP) en Software

· ITIL v3/v4 of Prince gecertificeerd is een pré

· Rijbewijs B (must)

· Kennis van de bedrijfsprocessen binnen autodealers is een pré

· Kennis en ervaring van telefonie oplossingen zoals KPN EEN en/of Cisco Call Manager is een pré

Heb je interesse? Stuur dan een email met je gegevens naar s.vanzijl@tacs.nl. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Sander van Zijl via (0)35 – 63 102 55.

Direct Solliciteren!

    Meer weten 

    over deze vacature?

    Tacs-0870

    Bel Sander!
    Vacature beheerder