TACS & goede doelen

Samen met onze geweldige medewerkers geven wij graag een deel van onze voorspoed terug aan onze medemens en dieren. Daarom zijn wij stichting Aap ook erg dankbaar voor hun inzet richting een beter dierenwelzijn. Inmiddels steunen wij stichting aap dan ook al meer dan 20 jaar. Normaliter specialiseren wij ons in het rekruteren van IT specialisten, maar voor de tijger Suzu en de chimpansee Marria maken wij met liefde een uitzondering. Beide dieren kennen een tragisch en verwaarloosd verleden, maar dankzij stichting Aap zijn ze allebei weer gezond en goed verzorgd. Steun ook stichting Aap via https://www.aap.nl/nl/help-mee of adopteer een dier net zoals de vele bedrijven die al een dier hebben geadopteerd https://www.aap.nl/nl/zij-gingen-u-voor.

SUZU

 

Suzu komt uit een illegale fokkerij in Frankrijk. De dieren daar werden klaargestoomd als circusdier en vervolgens verkocht. Suzu had enkel een hok zo groot als hijzelf, waar hij sliep op een betonnen plaat. Zwaar vervuild en vermagerd, trof stichting Aap hem daar aan.

Vandaag de dag verblijft Suzu in een ruim verblijf in Spanje. Hier heeft hij genoeg ruimte om vrij rond te lopen en hij kan zelfs afkoelen in zijn eigen zwembadje. Inmiddels is zijn gewicht gezond en zijn vacht weer schoon. Meer informatie over Suzu kun je uiteraard vinden op de website van stichting Aap, bijvoorbeeld hier.

MARRIA

 

Marria komt oorspronkelijk uit het Afrikaanse Guinee-Bisseau, waar zij als baby geroofd werd en illegaal naar Europa werd verhandeld. Hier kwam ze terecht bij een Portugees gezin dat haar behandelde als een mensenkind en haar verder opsloot in de garage.

Stichting Aap haalde haar uit deze situatie en gaf haar het leven van een chimpansee terug. Na dertien jaar maakte Marria voor het eerst weer kennis met een soortgenoot, iets wat zeer belangrijk is voor een chimpansee. Heden dag leert de mannelijke chimpansee Sony haar alle ins en outs van het chimpansee leven. Meer informatie over Marria kun je uiteraard vinden op de website van stichting Aap, bijvoorbeeld hier.

STEUN OOK DIEREN

Steun ook dieren zoals Suzu en Marria via een eenmalige donatie of adopteer een dier op https://www.aap.nl/nl/help-mee/adopteer-een-dier.
Met z’n allen kunnen we ervoor zorgen dat verwaarloosde dieren een betere toekomst krijgen.